Dít is wat ik jou gun!

Dit is wat ik jou gun.

Dat jij:

  • Voor jezelf kiest zonder je schuldig te voelen naar anderen toe.
  • Niet meer teveel hooi op je vork neemt, maar voor jezelf opkomt.
  • Jezelf nu écht op nummer 1 zet.
  • Genoeg energie hebt om al je doelen te bereiken.
  • Blijvend lekker in je vel zit.

Want laten we eerlijk zijn… Je maakt jezelf regelmatig wijs dat je lekker in jouw vel zit met korte termijn zen-oplossingen, zoals: maskertjes, afhaalmaaltijden, een fles wijn, spa dag of yogales.

Maar zodra je weer in het alledaagse leven stapt, is die ‘zen’ ver te zoeken.

Je verdient het om een lange termijn oplossing te vinden. Eéntje die altijd voor je werkt. Zonder dat je constant het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Dit kwam ook terug bij één van mij coachees tijdens de Lucht-Je-Hart-Sessie. Ze zat al langere tijd niet lekker in haar vel. Had van alles geprobeerd aan zelfzorg “quick-fixes”, waardoor ze zich weer heel even goed leek te voelen. Maar op de moeilijke momenten voelde ze zich weer net zo vermoeid en gespannen als voorheen.

Ik stelde haar de volgende vraag:

“Als je nu écht 100% eerlijk bent naar jezelf & een jaar vooruit kijkt, hoe zou jij jouw situatie dan het liefst willen zien?”

Ze was even stil. Ik zag haar nadenken en ik zag dat er iets gebeurde bij haar. Alsof het kwartje viel. Ze antwoordde: “Ik zou willen dat ik iets heb wat écht goed werkt voor mij, zodat ik een blijvende oplossing heb voor mijn overspannen gevoel.”

Inmiddels heeft zij de Anti-Burnout Coaching gedaan en zit ze weer lekker in haar vel doordat ze is afgestapt van de quick fixes en nu écht weet wat ze nodig heeft.

Als dit iets is wat jij herkent en je ook aan de slag wil hiermee, stuur me dan een persoonlijk berichtje! I’ve got your back.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.