GRATIS 3-DAAGSE MINICURSUS BOOST JE ZELFVERTROUWEN

Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Dan is deze 3-daagse minicursus iets voor jou.

Misschien ben je net begonnen in een nieuwe functie of heb je een nieuwe baan. Je vindt het spannend, wil alles zo goed mogelijk doen en je voelt je soms best onzeker.

Je zelfvertrouwen kan een flinke deuk krijgen door opmerkingen van anderen. Misschien een opmerking van een collega, je partner, je kinderen of een goede vriendin. Of een vervelende gebeurtenis op werk. Ook je eigen gedachten kunnen jezelf heel onzeker laten voelen. 

Hoe ga je daar mee om? Dat leer je in deze 3 daagse minicursus. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

GRATIS 3-daagse minicursus BOOST je zelfvertrouwen

Hoe werkt het?

In 3 dagen krijg je tips, inzichten en praktische oefeningen om jouw zelfvertrouwen te boosten. Je ontvangt 3 dagen achter elkaar elke dag een filmpje in je mailbox. Elke dag krijg je een bladzijde van het ebook met oefeningen en tips. Aan het eind krijg je het complete e-book erbij waar je alles nog eens rustig kunt doornemen en oefenen.

Waar gaat het over?

De minicursus is verdeeld over 3 dagen met elke dag een nieuw thema wat te maken heeft met het vergroten van je zelfvertrouwen. 

Dag 1: denkfouten

Dag 1 staat in het teken van jouw gedachten en belemmerende overtuigingen. Die noemen we ook wel denkfouten. Je zelfvertrouwen heeft alles te maken met hoe jij over jezelf denkt. Ik leg uit welke denkfouten er zijn en welke invloed het op je heeft. Ook leg ik uit hoe het werkt met je gedachten, je gevoelens en je gedrag met de principes uit de Rationeel Emotieve Training (RET). Je leert denkfouten bij jezelf te herkennen en welke gevolgen ze hebben.

Dag 2: in 7 stappen nee zeggen

De tweede dag gaan we het hebben over het aangeven van je grens; nee zeggen. In 7 stappen leer je hoe je op een goede manier nee zegt. Je leert je bewust te zijn van jouw gedachten en belemmerende overtuigingen. En waarom jij het lastig vindt om nee te zeggen. Ook leer je hoe je moet omgaan wanneer je niet goed weet of je ja of nee moet zeggen. Je krijgt praktische tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Dag 3: assertieve lichaamstaal

Op de laatste dag leer je hoe je assertieve lichaamstaal kunt inzetten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en maakt concreet hoe jij assertief kunt overkomen. Het is heel laagdrempelig en iedereen kan het uitproberen. Je hoeft het niet al heel goed te kunnen om ineens heel assertief over te komen. Ik leg je precies uit wat je kunt doen.

Wat kost het?

Het kost je maximaal een kwartiertje per dag om de filmpjes te kijken die je ontvangt in je mail. En daarna kun je zelf aan de slag met oefenen zo lang en zo vaak als je wil. Hoe meer hoe beter. 

En het kost je verder helemaal niets! De cursus is gratis omdat ik denk dat je hier veel profijt van hebt. 

Vul je naam en mailadres in op het formulier. Je krijgt dan een mail om je deelname te bevestigen. 
Let op! Check je spambox, soms beland die per ongeluk daar in. 
Na het bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail, ontvang je direct de video van dag 1 in je mailbox. 

Heel veel succes!

Marketing door